Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Waterloo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Waterloo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Waterloo miniopas

Autovuokraamo Waterloo
Autonvuokraus Waterloo

Waterloo on kaupunki Keski Belgian pohjoisosassa sijaitseva eteläisen alueen Vallonian.Belgian pääkaupungissa Brysselissä sijaitsee noin 15 km pohjoiseen Waterloo.Vuonna 2008 kaupungin väestöstä mitattuna lähes 30 000 ja kaupunki elää enimmäkseen matkailuun. Siellä kuuluisassa Waterloon taistelussa tapahtui, ja monet ihmiset matkan Waterloo, koska tämä historiallinen tapahtuma.

18. Kesäkuu 1815 oli Waterloon taistelussa, joka todella tapahtui 5 km etelään kaupungin. Ranskan johdolla Napoleon I valloitti Britannian ja Preussin myös General Arthur Wellesley ja Wellingtonin herttua kärjessä. Tämä oli viimeinen tappio Ranskan keisari ja hänen viimeinen taistelu ennen kuin hänet viralta. Vierailijat voivat oppia lisää taistelua ja alueen nähtävyyksiin, kuten Wellingtonin museo.

Brysselin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 25 km pohjoiseen Waterloo, kun Brussels South Charleroi Airport sijaitsee lähes 30 km etelään Waterloo.