Autovuokraamo Australia

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Australia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Australia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Australia miniopas

Autovuokraamo Australia

Autonvuokraus Australia

Australia kuuluu Oseanian, joka sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla – kanssa Tyynellämerellä idässä ja Intian valtamerellä länteen. Maa sijaitsee luoteeseenUudesta-Seelannista ja Etelä Indonesian Itä-Timorissa ja Papua-Uusi-Guinea.Australia on 22,1 miljoonaa asukasta (2010), ja on 6. suurin maa maailmassa osalta maankäyttö.

Australian korkein vuori on Mount Koscioszko, joka on 2229 m.

Maa on trooppinen savanni ilmasto pohjoisessa – ja aavikoita, sademetsiä ja tasangoilla. Keski-osassa maata on aavikkoilmasto suuria kuivilla alueilla, ja Australian itä-ja länsirannikon on subtrooppinen ilmasto. Pitkin kaakkoon rannikolle on lauhkea ilmasto.

Australia on suosittu kohde. Maa on tunnettu sen monia kansallispuistoja kauniit maisemat, sen erottuva luonto – sekä lukuisia hiekkarantoja pitkin rannikkoa.Maailman suurin koralliriutta, Great Barrier Reef, sijaitsee Australian pohjoispuolella itärannikolla ja on yksi maan suurimmista nähtävyyksistä.

Australian pääkaupungissa Canberrassa on 341000 asukasta (2009), joka sijaitsee maan kaakkoisosassa, välillä tärkeä ja kuuluisa kaupungit Sydney (4,3 miljoonaa asukasta) ja Melbourne (3,8 miljoonaa asukasta).

Muita väestömäärältään kaupungit Australia, Sydney , Brisbane , Perth , Adelaide , Newcastle ja Gold Coast .

Australia on useita kansainvälisiä lentokenttiä ja Sydney Airport – sijaitsee 7 km etelään keskustasta Sydney – on maan suurin.

Kautta Halpavuokraauto.fi voit varata auton vuokraus kaikilla tärkeimmillä lentoasemilla ja kaupungeissa Australiassa. Kokeile hakukone yllä pääsy instant varaus.