Autovuokraamo Australia

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Australia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Australia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Australia miniopas

Autovuokraamo Australia
Autonvuokraus Australia

Australia kuuluu Oseanian, joka sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla – kanssa Tyynellämerellä idässä ja Intian valtamerellä länteen. Maa sijaitsee luoteeseenUudesta-Seelannista ja Etelä Indonesian Itä-Timorissa ja Papua-Uusi-Guinea.Australia on 22,1 miljoonaa asukasta (2010), ja on 6. suurin maa maailmassa osalta maankäyttö.

Australian korkein vuori on Mount Koscioszko, joka on 2229 m.

Maa on trooppinen savanni ilmasto pohjoisessa – ja aavikoita, sademetsiä ja tasangoilla. Keski-osassa maata on aavikkoilmasto suuria kuivilla alueilla, ja Australian itä-ja länsirannikon on subtrooppinen ilmasto. Pitkin kaakkoon rannikolle on lauhkea ilmasto.

Australia on suosittu kohde. Maa on tunnettu sen monia kansallispuistoja kauniit maisemat, sen erottuva luonto – sekä lukuisia hiekkarantoja pitkin rannikkoa.Maailman suurin koralliriutta, Great Barrier Reef, sijaitsee Australian pohjoispuolella itärannikolla ja on yksi maan suurimmista nähtävyyksistä.

Australian pääkaupungissa Canberrassa on 341000 asukasta (2009), joka sijaitsee maan kaakkoisosassa, välillä tärkeä ja kuuluisa kaupungit Sydney (4,3 miljoonaa asukasta) ja Melbourne (3,8 miljoonaa asukasta).

Muita väestömäärältään kaupungit Australia, SydneyBrisbanePerthAdelaideNewcastle ja Gold Coast.

Australia on useita kansainvälisiä lentokenttiä ja Sydney Airport – sijaitsee 7 km etelään keskustasta Sydney – on maan suurin.

Kautta Halpavuokraauto.fi voit varata auton vuokraus kaikilla tärkeimmillä lentoasemilla ja kaupungeissa Australiassa. Kokeile hakukone yllä pääsy instant varaus.