Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Brisbane Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Brisbane Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Brisbane Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Brisbane Lentokenttä
Autonvuokraus Brisbane Lentokenttä

Brisbane Airport (BNE) sijaitsee 13 km koilliseen Brisbane on kolmanneksi suurin lentokenttä Australia.Joukossa kuljetuksen ja päässä lentokentältä on taksi, bussi ja juna. Kuusi yritystä tarjoavat autonvuokraus. Vuonna 2008 lentoaseman Skytracks palkinto on kätevin lentokenttä maailmassa.

Vuonna 2008 oli 19,2 miljoonaa matkustajaa vierailee lentokentälle. 29 eri kansainvälisiin kohteisiin pääsee Brisbane ja AucklandSingapore ja Christchurch on vilkkain kansainvälinen kohteisiin.Lentokenttä on rakenteilla, ja arvioi, että matkustajamäärät nousevat 25 miljoonaan vuonna 2015.

Kun se tulee ostoksilla lentoasema on useita erikoisliikkeitä myös hyvä valikoima nahan ja Australian käsityötaitoa lisäksi verovapaa. Kansainvälinen terminaali on 11 erilaista ravintolaa, jossa on laaja valikoima ruokaa ja juomaa. Novotel Brisbane hotelli avattiin vuonna 2009 ensimmäinen hotelli lentoasemalla.