Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hobart

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hobart sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hobart miniopas

Autovuokraamo Hobart
Autonvuokraus Hobart

Hobart ei ole Australian mantereen, mutta saarella Tasmania (68401 km2) – 240 km etelään tilasta Etelä- Australiassa. Hobart on noin. 220000 asukkaan pääkaupunki Tasmania, mikä merkitsee myös erillinen tila Australiassa.

Kaupunki – joka perustettiin vuonna 1803 – on hyvä sijainti sekä pankkien Derwent-joen. Kun näet mereen Hobart on Mount Wellington (1271 m) hallitsevat näkökentän.Muuten laajentaa kaunis laakso Derwent Valley sisätilojen saarella – ja pitkin rannikkoa sekä itään että länteen Hobert on pitkiä hiekkarantoja – muun muassa suosittu Sandy Beach.

Hobart on rannikkoalueiden ilmastoon. Korkein mitattu lämpötila on + 40,8 º C (4. tammikuuta 1976) – ja pienin – 2,8 ° C (25. kesäkuuta 1972).

Kaupunki on tunnettu sen lukuisia festivaaleja ja tapahtumia – kuten maailmankuulu Sydneyn-Hobart regatta purjeveneiden, järjestetään vuosittain, ja että lähtökohtana Hobart 2 Joulupäivä, jossa Sydney on tavoite.Muuten, viikoittain, erittäin suosittu markkinoilla Salamanca Place downtown Hobart mainittu.

Lentokenttä Hobart kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 17 km päässä kaupungin keskustasta.