Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Surfers Paradise

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Surfers Paradise sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Surfers Paradise miniopas

Surfers Paradise
Autonvuokraus Surfers Paradise

Surfers Paradise (18 500 asukasta vuonna 2006) sijaitsee Australian itärannikolla Tyynenmeren – ja esikaupunki kaupungin Gold Coast (Gold Coast), joka sijaitsee Queenslandin osavaltiosta.

Surfers Paradise on yksi Australian suosituimmista lomakohteista, ja tunnetaan ennen kaikkea siitä yksi parhaista hiekkarannoista maailmassa.Surfers Paradise Beach on leveä ja pitkä, ja kuten nimikin kertoo, tämä on paratiisi surffaajien – ja molemmat vuokraus lainelaudat ja surffaa tietenkin menossa rannalle.

Lähiö tunnetaan myös monista pilvenpiirtäjiä, jotka ovat rivissä rannalla. Surfers Paradise on moderni kaupunki elämää kahviloita, ravintoloita, toreja, runsaasti pubeja, baareja ja klubeja – sekä teatterit ja konserttipaikkoja. Pääkadulla keskellä nimeltä Cavill Avenue, tämä menetelmä on hienot ostosmahdollisuudet sekä kaupoissa ja suuria tavarataloja.

Muista nähtävyyksistä Surfers Paradise Gold Coast Art Gallery – galleria sekä muuttuvien ja pysyvää näyttelyä, sekä suuri ulkouima-veistospuisto. Voit myös käydä Q1 näköalatasanne, joka sijaitsee Q1 torni rannalla. Näköalatasanne sijaitsee 77 ja 78 kerros, 230 metriä maanpinnan yläpuolella –   ja täältä yksi on 360 ? panoraamanäkymät.On myös baari ja elokuvateatteri suhteessa näköalatasanne.

Lähin lentokenttä on Gold Coast Airport, joka sijaitsee 20 km etelään Surfers Paradise.