Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Perth Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Perth Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Perth Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Perth Lentokenttä
Autonvuokraus Perth Lentokenttä – Kuva: © Planegeezer

Perth Airport (PER) on erillinen terminaali kansainvälisten lentokoneen siipien (terminaali 1) ja kotimaan (terminaali 2 ja 3). Terminaali 1 sijaitsee 17 km päässä kaupungin Perth, vaikka kahden kotimaisen terminaalit sijaitsevat 12 km päässä kaupungista.On 11 km välillä terminaalien ja erillinen linja tarjoaa kuljetus.Joukossa kuljetuksen ja päässä lentokentältä bussilla ja taksilla. Kuusi eri yritykset tarjoavat autonvuokraus.

Perth Airport on neljänneksi suurin Australiassa. Kasvu on suuri vuoden 2007 alkupuoliskolla oli dne 13, prosenttia. Kesäkuusta 2008 kesäkuuhun 2009 oli 9.735.117 matkustajat lentoasemalla. Vilkkain kansainvälisiin kohteisiin ovat SingaporeDubai ja Ngurah Rai.

Lentoasema on nyt päivitetty vastaamaan enemmän passaskerer. Kansainvälinen terminaali on velvollisuus ja kuusi eri ruokapaikkoja. Langaton internetyhteys kaikkialla terminaali 3 ja lähtöalueen Terminaali 1 On olemassa useita hotelleja lähellä, lähestyi Comfort Inn Bell Eyre alle kahden mailin päässä terminaalista 1.