Autovuokraamo Uusi Seelanti

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Uusi-Seelanti

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Uusi-Seelanti sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Uusi-Seelanti miniopas

Uusi-Seelanti
Autonvuokraus Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti on saarivaltio sijaitsee Lounais Tyynenmeren ja on 4,2 miljoonaa asukasta (2009). Maa kuuluu kahden pääsaaren – North Islanti ja Etelä Islanti, ja useita pienempiä saaria. Uusi-Seelanti on maantieteellisesti eristyksissä maasta, ja lähin naapuri on Australia, joka on 2000 km päässä.

Noin 3 miljoonaa ihmistä asuu Pohjois-saaren, kun taas 1 miljoonaa ihmistä asuu Etelä Islanti. On lautalla yhteyksiä kahden pääsaaren.

Uusi-Seelanti on monikulttuurinen valtio, ja sen virallisena kielenä on Englanti. Maisema koostuu vuonot, lumisten vuorten, jokien, lämminvesivaraajien, tulivuoria, sademetsiä ja hiekkarantoja. Korkein huippu on Mount Cook (3754 m), joka sijaitsee Etelä-saarella. North Islanti on vähemmän vuoristoista, mutta tässä on aktiivinen tulivuori Mount Ruapehu ..

Uusi-Seelanti on ainutlaatuinen kasvisto ja eläimistö sekä lukuisissa kansallispuistoissa.

Maa on subtrooppinen ilmasto pohjoisessa, pitkät, kuumat kesät ja lyhyet leuto talvi.Kesäkauden kestää marraskuusta huhtikuuhun. Vuoristoalueilla ilmasto on kylmempi ja pakkasta talvella. Enemmän lauhkea ilmasto löytyvät etelästä.

Maan pääkaupunki, Wellington, sijaitsee Etelä-kärki North Islanti ja on 385600 asukasta pääkaupunkiseudulla (2008).Wellington on monia kulttuuri-ja historiallisia rakennuksia – sekä museot, galleriat ja Vuotuiset festivaalit. Kaupunki on myös tunnettu elokuva ja teatteri aloilla.

Wellington on maan 3 suurin kaupunki Auckland (joka on pohjoiseen North Islanti ja 1,2 miljoonaa pääkaupunkiseudulla) ja Christchurch (suurin kaupunki Etelä Islanti 350000 asukasta)

Uusi-Seelanti on kansainvälistä lentokenttää kaupungeissa Wellington, Auckland ja Christchurch. Maan suurin ja vilkkain lentoasema on Aucklandin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 20 km etelään kaupungin.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta enintään matkailukohteita Uudessa-Seelannissa. Kun tilaus Halpavuokraauto.fi sinulle taataan alhainen hinta auton vertaamme useita palveluntarjoajia.