Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Melbourne Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Melbourne Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Melbourne Lentokenttä miniopas

Melbourne Lentokenttä

Autonvuokraus Melbourne Lentokenttä

Melbourne Lentokenttä (MEL) sijaitsee noin 23 km luoteeseen Melbourne City. Se kestää noin 25 minuutin ajomatkan päässä Melbourne kaupungin ja lentokentän.Se on Australian toiseksi suurin lentokenttä Sydney. Vuonna 2003 lentoaseman kuuluisa International Air Transport Associationin (IATA) Eagle-palkinnon parhaan palvelun. Kuusi eri kansainvälisten autovuokraamoja tarjoavat autonvuokraus kuten Avis, Budget ja Hertz. Skybusin Lentokenttäbussi juoksee ja Melbournen kymmenen minuutin välein.

Kesäkuusta 2007 kesäkuuhun 2008 24260000 matkustajia kävi lentokentällä. Koko 41 prosenttia vieraili lentokentän takia loma. Melbourne, lento useimpia kansainvälisiin kohteisiin ilman maa toiselta lentoasemalta Australiassa .Qantas ja Virgin Blue lentokentällä on sen tärkein perusta.

Lentokentällä on hyvä valikoima ravintoloita ja kahviloita ruokaa eri puolilta maailmaa. Verovuoden ja Duty Free on neljä myymälää ulkomaan terminaaliin kaksi ja tarjoaa hintatakuun. Hilton Melbourne Airport on sidoksissa kansainväliseen terminaaliin kattaa ajan.

Suomi