Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Adelaide Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Adelaide Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Adelaide Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Adelaide Lentokenttä
Autonvuokraus Adelaide Lentokenttä

Adelaide Airport (ADL) on 6 km länteen Adelaide. Ei ole kuljetuspalvelu välillä Adelaide ja lentoaseman, joka kulkee joka 30 minuutti. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Avis, Budget, Hertz ja Thrifty.

Kesäkuusta 2008 kesäkuuhun 2009 6900000 matkustajia kävi Adelaide lentokentälle on viides suurin Australiassa. 3 suosituin kansainvälinen kohteisiin Adelaide (2008/2009) on SingaporessaKuala Lumpurissa ja Hong Kongissa. Se on päätukikohta Tiger Airways Australia ja Quantas. Vuonna 2005 avattiin uusi terminaali, joka on myönnetty useita palkintoja.

Adelaide Airport on hyvä valikoima kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja baareja. Muita palveluja ovat langattomat Internet, ATM, lasten leikkihuone, rukoushuone, apteekki ja kokoustilat. Lentokentällä on kaksi hotellia lentoasemalla, se Adelaide Airport Motel ja Aviator’s Lodge.