Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Alice Springs

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Alice Springs sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Alice Springs miniopas

Autovuokraamo Alice Springs
Autonvuokraus Alice Springs

Alice Springs (väestö 26500 vuonna 2006) sijaitsee Northern Territory (Northern Territory), ja se on toiseksi suurin kaupunki valtion jälkeen Darwin. Alice Springskutsutaan usein porttina ”Australian Outback – koska se on yksi yksittäinen kaupungeista.Lähin kaupunki pohjoisessa on   Darwin ja etäisyys ca.150 miljoonaa, ja kaupunki Adelaide etelässä on 153 miljoonaa pois.

Alice Springs sijaitsee 576 metriä merenpinnan yläpuolella, ja alueella on kuiva ilmasto. Ympäröivät kaupunki on useita erilaisia jälkiruokia. Kaupunki on sekä Länsi-ja aboriginaalien vaikutteita, ja keskustassa on useita gallerioita alkuperäiskansojen taidetta.

Muut nähtävyydet Alice Springs ovat: kasvitieteellinen puutarha, museo Keski Australia – kanssa fossiileja, meteoriitit ja kivennäisaineita ja Alice Springs Reptile Centerin – suurin kokoelma matelijat Northern Territory. Maassa on yli 100 matelijat – myös Python.

Toinen nähtävyys kaupungissa on Alice Springs Desert Park – suuri puisto, jossa eläimiä ja kasveja eri aavikko-olosuhteet.

Kaupunki isännöi vuosittain tapahtumia ja festivaaleja, mukaan lukien ”Camel Cup – kamelløp käydään paikallisen kilparata, musiikin festivaali” Bassoa Dust ”ja aavikko festivaali” Alice Desert Festival.

Lähin lentokenttä on Alice Springs lentokentälle, joka sijaitsee 14 km etelään keskustasta. Lentokentällä on päivittäistä kotimaan lennot suurimmissa kaupungeissa Australiassa.