Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Canberra

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Canberra sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Canberra miniopas

Autovuokraamo Canberra
Autonvuokraus Canberra

Canberra, joka on 7. suurin kaupunki Australiassa (320000 asukasta), on myös maan pääkaupunki.Se sijaitsee lähellä kaakkoisrannikolla Australian Capital Territory – aivan puolivälissä suurten kaupunkien Sydneyn ja Melbournen.

Canberra on suhteellisen nuori, suunniteltu kaupunki. Se oli valtioneuvoston päätöksellä vuonna 1908 ja rakentaminen alkoi vuonna 1913. Vuonna 1927 muutti sekä hallitus että eduskunta täällä. Suunnitteluvaiheessa päätettiin – innoittamana ”Garden City Movement”, että uutta pääomaa olisi ”vihreä” kaupunki. Siksi on paljon puistoja ja muita viheralueita Canberrassa.

Monet Australian kansallisten kulttuurilaitosten sijaitsee pääkaupunki – mukaan lukien National Museum, National Archives, Valtion taidemuseo, Kansalliskirjasto, War Memorial Museum, Australian War Memorial ja tiedeakatemian Australian tiedeakatemian.

Muuten Canberra tunnettu keskus musiikin ja teatterin – ja monet merkittäviä kulttuuritapahtumia järjestetään täällä – mm. vuosittain juhlia Canberra Festival.

Lentokenttä Canberra kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 8.5 km keskustasta itään.