Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Perth

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Perth sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Perth miniopas

Autovuokraamo Perth
Autonvuokraus Perth

Perth, valtion pääkaupunki Länsi-Australia, on – sen 1.650.000 asukasta (2009) – Australian 4 suurin kaupunki. Se perustettiin vuonna 1869 pankit Swan River – ja aika hyvin eristetty alue Australia. Lähin muiden Australian kaupungeissa, Adelaide – on 2000 km päässä.Perth satama kaupunki sijaitsee esikaupunkialueella Fremantle.

Joukossa sen moniin nähtävyyksiin, seuraavat mainitaan: Kings Park (joka on laajalla alueella puistoalueella kukkulalla kaupunki) ja Zoo Perth Zoo (vain etelään keskustaan).

Muuten saari Hereisson Islanti Swan River, suosittu retki, jossa voit nauttia vapaa-alue kengurut. 18 km ulkopuolella Perth satamakaupunki Fremantle on eri saarta, niin paljon kävijöitä, kun ne ovat Perth: Rottne Islanti. Se on ”asuu”, jonka pieni harvinainen pussieläin ”Quokka” – ja oli entinen brittiläinen rangaistussiirtola.

Perth on myös useita hienoja hiekkarantoja lähellä keskustaa – mukaan lukien suosittu City Beach.

Kansainvälinen lentokenttä Perth Airport sijaitsee hieman kaakkoon kaupungin Guildford.

Varaa vuokra-auto Perth tänään. Aikaisemmin olet väärässä järjestyksessä, halvempaa se on useimmissa tapauksissa. Valitse missä Perth haluat vuokrata auton hakukoneen ja paina ”Hae”. Valitse haluamasi auton ja anna luottokortin tiedot.