Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sydney Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sydney Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sydney Lentokenttä miniopas

Sydney
Autonvuokraus Sydney Lentokenttä

Sydney Airport (SYD), joka tunnetaan myös nimellä Kingsford Smith Airport, joka sijaitsee 8 km päässä Sydneyn kaupungin maskotti.Lentokenttä sijaitsee useita kansainvälisiä palkintoja sekä Condé Nast ja Skytrax. On hyvät bussiyhteydet ja uusi junayhteys lentoaseman ja Sydney poistumasta kymmenen minuutin välein. Kuusi autovuokraamojen lentokentällä.

Lentoasema on yksi maailman vanhimmista, jonka historia ulottuu vuoteen 1919. Vuonna 2008 yli 32,9 miljoonaa matkustajaa vierailee lentokentälle. Lentoyhtiöt Qantas, Jetstar ja Virgin Blue on pääkonttori täällä. Lentokentällä on kolme terminaalia, International on erotettu muista kahdessa kiitorata. Välistä reittiä Sydneyssä ja Melbournessa on maailman vilkkaimmista.Suosituimmat kansainvälisiin kohteisiin ovat Auckland,Singapore ja Hong Kong.

Lentokentällä on hyvä valikoima ravintoloita ja kauppoja. Vuoden 2010 aikana kansainvälinen terminaali päivityksen, etenkin ostosmahdollisuudet parantunut. On langaton internetyhteys koko lentoaseman.