Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Darwin

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Darwin sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Darwin miniopas

Autovuokraamo Darwin
Autonvuokraus Darwin

Darwin on pohjoisin Australian suurkaupungeissa – ja pääkaupunki Northern Territory.Kaupunki sijaitsee Beagle Persianlahden ja on 115000 asukasta (2006). Se perustettiin vuonna 1869 ja sijaitsee alueella, jossa se aika puhaltaa erittäin voimakas tuuli. Kolme kertaa kaupunki on osittain tuhoutunut hirmumyrskyn – viimeksi vuonna 1974.

Darwin on trooppinen ilmasto – kanssa sadekausi joulukuu-huhtikuu ja kuiva loppuvuonna. Kun keskimääräinen maksimilämpötila 32 astetta ja alin lämpötila on 23,2 astetta, se on hyvin kuuma täällä ympäri vuoden. Se on hyvin harvoin lämpötila laskee alle 20 ° C.

Niistä nähtävyyksiin Darwin museoon ja Art Gallery of Northern Territory ja kaunis kasvitieteellinen puutarha mainittu. Lisäksi kaupunki on monia gallerioita Näytetään taiteen aboriginaalit. Kaupunki on kuuluisa myös monia suuria kulttuuritapahtumia, vuotuinen Darwin Festival on kattavin. On olemassa myös useita kauniita, pitkiä hiekkarantoja välittömässä läheisyydessä.

Darwin International Airport lentokenttä sijaitsee noin. 7 km päässä kaupungin keskustasta.