Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sydney

Autonvuokraus on yksinkertaisesti paras tapa tutustua käsillä olevaan matkakohteeseen. Vaikka matkantekoon voi olla lukuisia eri vaihtoehtoja, antaa vain autonvuokraus sinulle mahdollisuuden toimia oman aikataulusi mukaan. Sen sijaan, että odottaisit junia tai busseja, voit helposti päästä määränpäähäsi ilman ylimääräistä sählinkiä. Näin säästät rahaa ja pääset tutkimaan aluetta omassa tahdissasi. Tämä artikkeli kertoo siitä, kuinka voit parhaiten hyödyntää autonvuokrauspalvelua Sydneyssä. 

Sydney-opas

Autovuokraamo Sydney
Autonvuokraus Sydney

Sydney on Australian uuden Etelä-Walesin pääkaupunki ja yksi suurimmista maan kaupungeista. Sydneyn väkiluku oli 5,23 miljoonaa ihmistä vuoden 2018 väestölaskennan mukaan. Peräti 12 368 neliökilometriä kattavan Sydneyn alueen parhaat matkustusajankohdat ovat syyskuusta marraskuuhun. Voit vierailla kohteessa myös maaliskuun ja toukokuun välillä, kun lämpötilat ovat mukavat ja turistiliikenne kohtuullista. Näinä ajankohtina voit lisäksi säästää rahaa lentokuluissa. Koska Australia sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, Sydneyn lämpimimmät säät ja suurimmat turistivirrat ajoittuvat joulukuun ja helmikuun välille. 

Sydney on rento rantakaupunki, joka tarjoaa eteläisen pallonpuoliskon parhaita surffauskohteita, maamerkkejä ja aktiviteetteja. Jos kaipaat rantaelämää rentoutumiseen ja lepäilyyn pitkän työjakson jälkeen, tämä australialainen kohde tarjoaa siihen parhaita mahdollisuuksia – ja paljon muutakin. Sydneyn satamassa sijaitsee kuuluisa purje-elementeistä koostuva oopperatalo, jossa pääset nauttimaan erilaisista esityksistä. Voit myös käydä muissa kuuluisissa maamerkeissä, kuten The Rocksin alueella, Darling Harbour -satamassa tai Snowy Mountains -vuorilla. Paikallista ja brittiläistä tyyliä yhdistelevä eloisa kaupunki on ensimmäinen pysäkki monelle ensimmäistä kertaa Australiaan saapuvalle turistille. 

  • Sydney Harbour Bridge 
  • Sydneyn oopperatalo 

Saavuttuasi kaupunkiin sinulla on mahdollisuus tutustua myös muihin lähialueseisiin. Voit käydä Sydneyn keskustassa, Sydney East -alueella, Sydney South -korttelissa tai ajaa etelärannikolle. Lisäksi kaupunki on suosittu kuuluisien maamerkkiensä, kuten Darlingin sataman, Circular Quayn, Manly Beachin tai Royal Botanic Garden -puutarhan johdosta. Jos aiot käydä tässä australialaisessa kaupungissa seuraavan matkasi aikana, paras tapa tutustua Sydneyhyn on autonvuokraus. Eri palveluntarjoajat tarjoavat monipuolisia autonvuokrauspalveluja, jotka auttavat tutustumaan melkein mihin tahansa kohteeseen sekä kaupungin sisällä että sen ulkopuolella. 

Sydney on yksi vierailluimmista kohteista Australiassa ja Tyynellämerellä. Sydneyn vuoden 2019 matkailutilastojen mukaan kotimaiset ja ulkomaiset vierailijat käyttivät kaupungissa 21,9 miljardia dollaria maaliskuussa 2019. Samana ajanjaksona Sydney kirjasi 31 miljoonaa kotimaisten vierailijoiden yöpymistä jokaisen heistä yöpyessä keskimäärin 2,7 yötä. Nämä luvut antavat osviittaa niistä suurista asioista, joita Sydney tarjoaa. Sydneyläiset ovat ystävällisiä ihmisiä ja toivottavat ympäri maailmaa tulevat matkailijat tervetulleiksi. Kaupunki onkin erittäin monimuotoinen ja musiikin, ruoan sekä taiteen keskus. 

Tutustu Sydneyhyn vuokra-autolla

Valitessasi vuokra-auton luotettavalta palveluntarjoajalta, voit tutustua lähes mihin tahansa osaan Sydneytä. Autonvuokraus on suositeltavaa erityisesti, jos aiot käydä eri kaupunginosissa tai tutustua lähialueiden aussi-nähtävyyksiin. Osa kohteista on linja-auto- ja junaliikenteen ulottumattomissa, minkä vuoksi tarvitset auton päästäksesi haluamaasi määränpäähän. Jos esimerkiksi valitset päivämatkan Sydneyn kaupungin ulkopuolelle, auton vuokraaminen on kannattavin vaihtoehto. Suositeltavia, mielenkiintoisia vierailukohteita ovat muun muassa Lord Howe Island, Sydney West ja Outback NSW. 

Sydney tarjoaa monipuolisena kohteena laajan valikoiman hotelleja ja ravintoloita jokaisen vierailijan tarpeisiin. Kotimaastasi riippumatta voit löytää juuri oikean, makuusi sopivan keittiön. Sydneyn huippuluokan hotellit lajitellaan TripAdvisorin antaman luokan ja käyttäjäarvostelun perusteella. Suosittuihin hotelleihin kuuluu esimerkiksi 5-tähden Amora Hotel Jamison Sydney -hotelli, joka sijaitsee osoitteessa Jamison Street 11. Hotellilla on 4,5 tähden kokonaisarvostelu ja yli 10 000 kävijäarvostelua. Hotelli tarjoaa parhaat palvelut, kuten yrityskeskuksen, uima-altaat, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, monipuolisen ravintolatarjonnan ja paljon muuta. 

Toinen mainitsemisen arvoinen hotelli on Intercontinental Sydney, joka sijaitsee osoitteessa 117 Macquarie Street. Hotellista on tehty yli 5 000 asiakasarvostelua ja sen keskiarvosana vierailta on 4,5. Hotelli tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n, ravintoloita, uima-altaita ja yrityspalvelukeskuksen. Muita Sydneyn parhaiten arvioituja hotelleja ovat Four Seasons ja Park Hyatt, jotka molemmat tarjoavat parasta laatua ja runsaita mukavuuksia. Ruoka on monipuolista, ja parhaat ravintolat keskittyvät tarjoamaan kansainvälisiä annoksia kiinalaisille, kreikkalaisille sekä italialaisille matkailijoille. Varsinaisen australialaishenkisen ruuan löytäminen saattaa kuitenkin olla hankalaa, koska ulkomaiset kulttuurit vaikuttavat vahvasti maan ruokakulttuuriin. 

Sydney Harbour Bridgen ikoninen maamerkki sijaitsee oopperatalon vieressä. Paikalliset kutsuvat sitä ”Coathangeriksi” eli vaateripustimeksi viitaten maailman suurimpien teräskaarisiltojen jyrkkään muotoon. Saadaksesi parhaan kokemuksen kohteesta sinun kannattaa ilmoittautua siltakiipeilylle! Näin saat parhaat näkymät kaupunkia ympäröiville turkooseille vesille ja voit ottaa upeita kuvia ohi lipuvista lautoista. Tanskalaisen arkkitehdin Jørn Utzonin suunnittelema Sydneyn oopperatalo puolestaan muistuttaa muodoltaan purjevenettä. Tilan akustiikka on vertaansa vailla, ja konserttihallin ulkokaton rakennukseen on käytetty yli miljoona valkoista keraamista kattolaattaa. 

Lentokenttä

Sydneyn lentokenttä (SYD) on erittäin lähellä Mascotin Botany Bayta. Lentokentälle kulkemiseen on useita tapoja, kuten auto, bussi tai juna. Lentokentällä käy yli 40 miljoonaa matkustajaa vuodessa, mikä tekee siitä Australian vilkkaimman lentokentän. Lentoasema sijaitsee vain 9 kilometrin päässä Sydneyn keskustasta, joka on siis vain muutaman minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Yli 35 lentoyhtiötä käyttää Sydneyn lentokenttää päivittäin, koska se yhdistää kaupungin eri kohteisiin ympäri maailmaa. Kansainvälinen terminaali (T1) operoi vain kansainvälisiä lentoja. Tarkasta kaikki lentotiedot lipustasi varten ennen matkaa. 

Haluatpa matkustaa yksin tai ryhmänä, saat sopivan autonvuokrauspalvelun tarpeisiisi. Voit valita tyylikkään luksus-Sedanin tai tilavan auton perhe- tai ryhmämatkoille. Ota selvää palveluntarjoajaltasi heidän polttoainetta koskevista hinnoistaan ja käytännöistään. On myös suositeltavaa vertailla palveluita ja niiden kuluja. Monilla autonvuokrausyrityksillä on toimipiste lentokentällä, ja löydät varmasti juuri tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan vaihtoehdon! 

Sydneyn lentokentällä olevia vuokrayrityksiä ovat muun muassa Avis Car Rental, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz ja Thrifty. Jokaisella yrityksellä on strategisesti sijoitetut toimistot lentokentällä sekä yhteysnumerot, joita voit käyttää varausjärjestelyihin. Kun saat auton, voit liikkua Sydneyssä helposti ja käydä suosituissa kohteissa sekä kaupungissa että sen ulkopuolella. Tämän matkustusvaihtoehdon avulla säästät aikaa ja rahaa, jotka muuten kuluisivat juna- ja linja-automatkoihin. 

Liikenne

Sydneyn liikenne oli aiemmin suurempi ongelma, ja ruuhkia pidettiin etenkin 2000-luvun alkupuolella usein Australian pahimpina. Uusien moottoriteiden rakentamisen ansiosta päivittäinen työmatka kaupunkiin on kuitenkin hallittavissa. Westlink M7 on yksi Sydneyn moderneista moottoriteistä ja yhdistää kolme muuta valtatietä. Sen ansiosta voit liikkua helposti ja koska sinulla on vuokra-auto, voit matkustaa omalla henkilökohtaisella aikataulullasi viivästyksiä ja pahimpia liikenneruuhkia välttäen. 

Teiden kunto on erittäin hyvä. Sääolosuhteet voivat kuitenkin vaikuttaa hiukan moottoriteillä ajamiseen, joten on tärkeää tarkastaa säätiedot ennen matkaa. Lisäksi paikallisen oppaan johdolla voit tutustua oikoreitteihin ja säästää sekä polttoainetta että aikaa tutkiessasi kaupunkia. Alueelliset nopeusrajoitukset on kuitenkin syytä selvittää ennen kuin lähdet liikenteeseen, jotta vältät konfliktit liikenteenvalvojien kanssa. Maan lait on syytä tuntea, jotta voit noudattaa niitä matkasi aikana. Huomioi, että Australiassa on vasemmanpuoleinen liikenne. 

Pysäköintivaihtoehdot ovat toinen harkittava asia autolla liikkuessa. Kiireinen lentokenttä tarkoittaa usein, että pysäköintipaikan löytäminen lentokentältä voi olla vaikeaa. Asia ei ole aivan näinkään, koska lentokenttä tarjoaa lukuisia erilaisia pysäköintimahdollisuuksia. Matkustajat voivat esimerkiksi käyttää lentokentän omaa, vuokra-autoille tarkoitettua pysäköintialuetta. Valitsemalla tämän alueen olet lähellä terminaaleja ja vältät viiveet. Sinun kannattaa myös selvittää lentokenttäkuljetuspalvelut. Kansainväliset matkailijat voivat käyttää P7-pysäköintialuetta lentokentällä, kun taas muut alueet, kuten P1, P2 ja P3, on tarkoitettu kotimaan terminaaleille.