Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Sydney

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sydney sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sydney miniopas

Autovuokraamo Sydney

Autonvuokraus Sydney

Sydney on suurin kaupunki Australiassa – ja myös vanhin (perustettu 1788).Se on myös valtion pääkaupunki New South Walesissa. Kaupunki on sekä kokonsa (yli 4 miljoonaa asukasta) ja koska monipuolisen tarjonnan, voimakas turisti magneetti. Peräti 70% kaikista matkailijoita Australian Sydneyssä.

Kaupungissa on tietysti kaiken mitä odotat metropoli tämän koon. Kun se tulee erityisen yksittäisiä nähtävyyksiä, mutta Opera House on aivan erityinen asema. Sen purje-muotoinen arkkitehtuuri ja sen keskeinen sijainti satama-alueella, rakennus – on suunnitellut tanskalainen arkkitehti Jørn Utzon – yksi 20 luvun kuuluisimpia rakennuksia. Sydneyn oopperatalo on todellakin Unescon   World Heritage Site.Muita suosittuja sivustoja ovat silta Sydney Harbour Bridge, 305 metrin Sydney Tower ja vaikuttava puisto Sydneyn Botanic Gardens. Sydneyn taivaanrantaa on muuten hallitsevat moderneja pilvenpiirtäjiä.

Sydney on tunnettu myös monista poikkeuksellisen kauniita rantoja. Tunnetuin niistä on Bondi Beach – kun monissa elokuvissa, tv-sarjat ja musiikkivideot kirjataan.

Australian suurin lentoasema – Kingsford Smith International Airport – sijaitsee 9 kilometriä etelään keskustasta Sydney.

Sydney on yksi suosituimmista kohteista auton vuokraus. Ainutlaatuinen hakukone tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja edullisin hinnoin kuin hinnat on saatu useista yrityksistä.

Suomi