Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Newcastle

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Newcastle sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Newcastle miniopas

Autovuokraamo Newcastle
Autonvuokraus Newcastle

Newcastle, joka on toiseksi suurin kaupunki valtion New South Wales on noin. 290000 asukkaat (yli 500000 jos lähiöissä ovat mukana). Se sijaitsee lopussa Hunton River – noin. 160 km. pohjoiseen Sydney.

Kaupunki, joka sijaitsee kivihiilen alueella perustettiin 1800-luvun alussa – ja nimetty Newcastle Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka oli yksi suurimmista hiilen Euroopan satamat. Nykyään Newcastle Australia, pitää maailman suurimpana satamana hiilen vientiä.

Newcastle tunnetaan myös aktiivisena teaterby. On lukuisia pienempiä teattereita kaupungin eri erikoisalojen – lisäksi Australian vanhin teatteri, Victoria Theatre, joka sijaitsee täällä (Perkins Street). Ja kuten niin monet muut australialaiset kaupungit, järjestetään vuosittain useita erilaisia festivaaleja. Jotkut maatalousalan suurin festivaali on Newcastle Alueellinen Show (joka sisältää myös hevosen osoittaa, speedway kilpailuista ja valtava ilotulitus), katuelämää tapahtuma Mattara Festival, Newcastle Jazz Festival ja median ja taiteen festivaali Tämä ei ole taidetta ”.

Newcastle on myös kuuluisa pitkistä, jossa rannat, joita löytyy sekä pohjoiseen ja etelään keskustasta.

Lentokenttä Newcastle Airport sijaitsee 15 km kaupungista pohjoiseen.