Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Brisbane

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Brisbane sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Brisbane miniopas

Autovuokraamo Brisbane
Autonvuokraus Brisbane

Sataman kaupungin Brisbane sijaitsee Australian Madras, on valtion pääkaupunki Queensland. Kaupungissa on noin 1,8 miljoonaa asukasta ja se on kolmas Suurin jälkeen Sydney ja Melbourne. River Brisbane River kulkee kaupungin läpi, ja korkein huippu, Mount Nokikana-Tha, joka sijaitsee 287 m.

Brisbane on miellyttävä subtrooppinen ilmasto, kuuma ja kostea kesä ja kuiva, lauhkea talvet. Lämpimin kuukausi on tammikuu 25 astetta keskilämpötilan.

Kuuluisia maamerkkejä ja nähtävyyksiä Brisbane kuuluu Bridge Story Bridge – joka avattiin vuonna 1940, City Hall kellotorni vuodelta 1930, museo Brisbane – kanssa taidenäyttelyitä, South Bank puistoa – mukava puisto koko perheen kanssa maailmanpyörä, Tekohiekkaranta ja ravintoloita.

Noin. 7 km keskustasta (esikaupunkialueella Toowong) – on jalka Mount Nokikana-Tha – voi käydä kasvitieteellisessä puutarhassa ja planetaario.

Brisbane on myös hyvä ostoksia kaupungin lukuisissa kaupoissa ja ostoskeskuksissa, ja monipuolinen yöelämä.

Brisbane International Airport sijaitsee 20 kilometriä koilliseen downtown.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta kaikkialla Australiassa kuten Brisbane ja Brisbane Airport. Kaikki hinnat ovat auton sisällettävä tarvittavat vakuutukset ja ilman kilometrirajoitusta.