Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Adelaide

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Adelaide sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Adelaide miniopas

Autovuokraamo Adelaide
Autonvuokraus Adelaide

Adelaide (1,1 miljoonaa asukasta vuonna 2007) sijaitsee etelärannikolla Australian joen Torrens, on osavaltion pääkaupunki Etelä-Australiassa.Kaupunki on perustettu vuonna 1837 ja nimetty kuningatar Adelaide (1792-1849) ..

Kaupungissa on lämmin ilmasto ympäri vuoden, ja suurin osa sateista tulee talvella.

Adelaide on paljon nähtävää – kuten eläintarha, kasvitieteellinen puutarha, suihkulähteet ja patsaita, taidegalleriat ja luonnon historia – näyttely alkuasukas kulttuuria.Nähtävyyksiin lukeutuvat myös Eduskuntatalo, St. Peter’s Cathedral ja Adelaide War Memorial (War Memorial) on mainittu. Lisäksi on hyvä ostos kaupoissa ja ostoskeskuksissa, ja monipuolinen yöelämä.

Hieman itään Adelaide Hills kaupungin puistoja ja historiallisia kyliä. Tämä on myös kaupungin korkein vuori – Mount ylevä – sen 724 m.

Adelaide on myös pitkät hiekkarannat, joilla on hyvä uinti, ja on tunnettu sen monista vuosittain festivaaleja ja urheilutapahtumia.

Kaupunki on 140 miljoonaa länteen Sydney, ja 72 miljoonaa luoteeseen Melbourne

Adelaide International Airport sijaitsee 6 km keskustasta länteen.