Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ayers Rock

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ayers Rock sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ayers Rock miniopas

Autovuokraamo Ayers Rock
Autonvuokraus Ayers Rock

Ayers Rock on yksi selkeimmin erottuva matkailukohteita Australia – punertava hiekkakivi vuoret sisätilojen mantereen erityisesti kaakkoisosassa Northern Territory.Vuori uskotaan olevan noin 230 miljoonaa vuotta vanha, ja nousee 330 metrin korkeuteen muuten lähes tasainen tasangoilla. Lähin kaupunki on Alice Springs, CA. 450 km koilliseen Ayers Rock.

Vuoren sisällä on useita mielenkiintoisia luolia seinämaalaukset tekemät Australian alkuperäisasukkaat, aboriginaalit. He ovat myös aina kutsutaan Mount Uluru – ja vuodesta 2002 on ollut virallinen nimi Uluru / Ayers Rock. Vuoren ympärillä on nyt National Park – Uluru-Kata Tjuta National Park – kattaa alueen 1398 km2. Se sisältää Myös Kata Tjuta / Mount Olga – ryhmä erottuva kupolin muotoinen kiviä, jotka on kysymys. 25 km länteen Ayers Rock. Koko puisto on Unescon maailmanperintökohde.

Lähellä Ayers Rock, se oli muutama vuosi sitten rakennettu lomakeskus – Ayers Rock Resort – kun hotellit, ravintolat, supermarket jne. ympäröi idyllinen avoin tila, uima-allas.

6 km ulkopuolella lomakeskuksen löytää Airport Ayers Rock Resort lentoasemalle, josta on päivittäin suunniteltu yhdessä kaupunkien PerthSydneyCairns ja Alice Springs.