Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Broome

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Broome sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Broome miniopas

Autovuokraamo Broome
Autonvuokraus Broome

Broome on trooppinen kaupunki Australian länsirannikolla, Intian valtameri – erityisesti Kimberly alueella.Kaupungissa on 14000 asukkaille ja tärkein elinkeino on turismi, kaivostoiminta ja maatalouteen. Kaivoksissa, louhitaan timantteja, lyijy ja sinkki. Broome on kylpyläkaupunki kesäkauden ja sitä kutsutaan myös ”Gem City” – koska monia onnellisia metsästäjille, jotka kerran olivat tulleet tänne sukeltamaan Pearl sinisimpukoita.

Kaupungin tärkein nähtävyys on sen valkoinen hiekkaranta ”Cable Beach, joka sijaitsee 700 metrin päässä keskustasta. Cable Beach on 22 km pitkä – ja kutsuva, kristallinkirkas vesi houkuttelee turisteja. Rannalla on mahdollisuus kokeilla kameli ratsastusta, ja on venevuokrausta täällä. Muita nähtävyyksiä Broome Pearl Lugger museo – joka näyttää helmi teollisuuden historiaa ja Broome Historical Society Museum – valokuvilla kaupungin historiasta.

Voit myös käydä kauniilla lahdella Roebuck Bay – jossa voit nähdä kuuluisan ”portaikko Moon” (”Steps to the Moon”) – optinen vaikutus, joka ilmenee kun on täysikuu ja nousuveden aikaan.

Muut toimet Broome on järjestetty kajakki kiertue Turtle Bay, ja vierailla krokotiilifarmi.

Kaupungissa on oma lentokenttä – Broome International Airport, joka sijaitsee aivan keskustan ulkopuolella.