Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Townsville

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Townsville sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Townsville miniopas

Autovuokraamo Townsville
Autonvuokraus Townsville

Townsville (165000 asukasta vuonna 2008) sijaitsee Koillis rannikolle Australia – valtion Queenslandin.Se perustettiin vuonna 1864 – ja tunnetaan ennen kaikkea kaupungin 320 päivää auringonpaistetta vuodessa.

Aivan keskustassa on 290 metriä korkea Castle Hill, ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja lähiöihin – ja voit myös katsoa ulos saaristoon, Magnetic Islanti, joka on alueen tunnetuin kansallispuisto.Muuten kaupunkikuvaa hallitsevat 2 km pitkä Strand, sen hyvin suosittu ja kaunis ranta – joka myös sijaitsee keskustassa. Tässä on esimerkki myös suuri leikkipaikka lapsille. On muuten useita houkuttelevia rantoja ja sen ympäristössä Townsville.

Townsville on myös paratiisi sukeltajille, sekä ammatti-ja amatööri – ja on päivittäin retkiä maailman suurin koralliriutta, Great Barrier Reef, joka sijaitsee rannikolla Queenslandissa. Ison Valliriutan on Unescon maailmanperintöluetteloon – ja niin tekee sademetsissä ja Townsville, jossa on useita kansallispuistoja.

Lentokenttä Townsville lentokenttä sijaitsee 12 kilometriä keskustasta länteen.