Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Salzburg Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Salzburg Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Salzburg Lentokenttä miniopas

Salzburg Lentokenttä
Autonvuokraus Salzburg Lentokenttä

Salzburg Airport (SZG), joka tunnetaan myös nimellä WA Mozart Airport jälkeen Mozart syntyi Salzburgissa, joka sijaitsee 3.1 km päässä kaupungin ja 2 km päässä rajasta Saksa. Lentoasema on liitetty kaupungin julkinen liikenne, bussi numero 2 kulkee aina 10 minuutti. Sukkula, Sunny autoja, Hertx, Avis, Budget, Mega Drive ja sinisen laatikon Sixt autovuokraamo yritykset ovat edustettuina lentokentältä ja sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa tärkeimmät parkkipaikalla.

Vuonna 2009 vieraili 1.553.554 matkustajaa Salzburg Airport, kolmasosa näistä käytetään tilauslentoja. Salzburg on erittäin suosittu kohde talvella hiihto ja erillinen terminaali 2 toimii vain charter-lentoja ja on avoinna vain lauantaisin. Lentoasema avattiin vuonna 1910.

Valikoima sekä kahviloita, baareja, ravintoloita ja kauppoja Salzburgin lentokenttä on hyvin. Ikarus ravintola on gourmet-ravintola ensimmäisellä luokalla vuonna hallissa 7, tässä se on tilattava etukäteen. On olemassa useita hotelleja lähellä, yksi niistä on Star Inn Hotel Salzburg Airport.