Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Rankweil

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Rankweil sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Rankweil miniopas

Rankweil
Autonvuokraus Rankweil

Rankweil on melko pieni kaupunki, joka sijaitsee kaukana länteen Itävallan ulkonevat käsivarteen.Se on vain 20 km kaupunkiin, Dornbirn ja se on lähellä sekä Sveitsin ja Saksan rajalla. Rankweil kuuluu valtion Vorarlbergin ja 2006 väestöstä oli mitattu hieman yli 11 000

Alue, jossa Itävalta on nykyään sijaitsee oli tärkeä roomalaisten aikana Rooman aikakausi, joka myös Rankweil oli.Rankweil kuljettaa nimi Vinomna kertaa ja oli tärkeä risteyspaikka. Kun kaivaukset alueella on todettu edelleen roomalaisen huvilan. Toinen muisti aiemmin on kaupungin tunnetuin nähtävyys Unsere Lieben Frauen Maria Heimsuchung tai basilika Rakas Lady, joka kutsutaan Englanti. Kaunis rakennus istuu kivinen paljastuma, ja rakentaminen alkoi noin vuosi 800

Rankweil ole oma lentokenttä, mutta jos saapuu kaupunkiin lentokoneella suunnata lentokentälle Dornbirn. Hohenems-Dornbirn Airport sijaitsee vain 12 km ulkopuolella Rankweil.