Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Graz

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Graz sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Graz miniopas

Graz

Autonvuokraus Graz

Graz on Itävallan toiseksi suurin kaupunki 250.000 asukasta (2009) ja on osavaltion pääkaupunki Steiermark.Graz sijaitsee kaakkoon Itävalta vastaan rajojen Unkari jaSlovenia .Tämä on vanha kaupunki, joka on mainittu lähteet 1115, mutta on arvioitu, että kaupungin vanhusten. Kaupunki sijaitsee molemmin puolin jokea Mur.

Koska sen pitkä historia, monet vanhat rakennukset vierailla Grazissa. Kaupunki on keskittynyt vuoren kallionkieleke Schlossberg, ja tämän päälle on linnan rauniot ja kaunis kello torni 1500-luvulta, jota ympäröi kukoistava vihreys. On monia keskiaikaisia kirkkoja, jotka on säilytetty kaupunkiin, kuten goottilainen katedraali 1400-luvulta.Center ja vanhan kaupungin Grazin 1999 otettiin Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon.

9 km kaupungin ulkopuolella on Grazin lentoasema on kaksi terminaalia ja lähellä hotellia. Lentoasema tarjoaa sekä kansainväliset lennot ja kotimaan lennot.

Suomi