Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Villach

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Villach sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Villach miniopas

Villach

Autonvuokraus Villach

Villach on toiseksi suurin kaupunki valtion Kärntenin vuonna Itävallassa , ja vuonna 2007 asukasluku oli arviolta lähes 59 000Kaupunki sijaitsee maan eteläosassa, noin itään Itävallan läntisessä haarassa. Villach on tärkeä rautateiden risteykseen yhteydet läheiselle raja maat Italia ja Slovenia .Kaupunki mainittiin lähteistä jo 878.

Nykyään on olemassa monia turisteja, jotka tulevat Villach, osittain siksi, historiallisen kaupungin hienoja keskiaikaisia kirkkoja, mutta myös siksi, että kaupunki on paljon muutakin tarjottavaa. Villach tarjoaa monia museoita ja nähtävyyksiä, kuten telakka museo, vesipuisto ja kylpylä sekä eläintarha Affenberg Landskron. Kun vierailet Villach pitäisi mennä tutustumaan viehättävän joen Drau, tai matkustaa jolloin kaupunki isännöi New Orleans Festival, Festival Summertime tai kun se on katsonut karnevaali.

Niille lentomatkoilla, sinun täytyy varata matkustaa Klagenfurt ja sen Lentokenttä Klagenfurt Wörthersee International Airport.Klagenfurt sijaitsee noin 40 km päässä Villach.

Suomi