Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Klagenfurt

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Klagenfurt sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Klagenfurt miniopas

Klagenfurt
Autonvuokraus Klagenfurt

Klagenfurt on kaunis kaupunki Itävallassa ja valtion pääkaupunki Kärntenin.Kaupunki sijaitsee kaukana maan eteläosassa, lähellä Slovenian rajaa. Mukaan mittaukset 2007 väkiluku on yli 90   000 asukasta Klagenfurt.Kaupunki on yli 800 vuotta vanha ja on ominaista sekä nykyaikaisen yhteiskunnan ja historiallisen kadun verkkoon.

Klagenfurt on kaupunki, joka on säilyttänyt rustiikkia viehätystä ja houkuttelee turisteja enimmäkseen siksi, kauniita rakennuksia 1500 – ja 1600-luvulla. Nykyisin useimmat rakennukset ja pihat vanhassakaupungissa kunnostettu ja tarjoaa viehättävää kahviloita ja pieniä kauppoja. Klagenfurt tunnetaan historiallisten rakennusten ja ympäri kaupunkia on yli 20 linnoja. Monet näistä hetkellä taloa tai ravintolat ovat avoinna matkat. Elokuussa vuosittain järjestetään Altstadtzauber kesäjuhlassa, joka tarkoittaa ”vanhan kaupungin taikaa.”

On mahdollista lentää ulkomailta, ja Klagenfurtin Wörthersee kansainvälinen lentokenttä sijaitsee vain 3 km keskustan ulkopuolella.