Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dornbirn

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dornbirn sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dornbirn miniopas

Dornbirn
Autonvuokraus Dornbirn

Dornbirn on kaupunki, joka sijaitsee aivan Länsi- Itävallassa, jossa naapurivaltion Sveitsin ja Saksan. Vuonna 2007 asukasluku mitattuna lähes 46   000, mikä tekee kaupungista suurin valtio Vorarlbergin.Vaikka on ollut yhteisön täällä yli 1000 vuotta, ei Dornbirn kaupungin tila vuoteen 1901.

Kaupunkikuva on merkitty sekä vuosisatoja vanhoja rakennuksia ja moderni arkkitehtuuri. Hyvä tapa saada näköala kaupunkiin on kiivetä huipulle Karren käyttäen nykyaikaisia köysiradalla. Päälle on ravintola panoraamaikkunat että mene pois vuorelle. Lisäksi museoiden, on mahdollisuuksia tehdä retkiä Alpeilla maisemia.Dornbirn on Itävallan suurin tekstilindustriby, ja vuosittain järjestetään tekstiili messuille kaupunkiin.

Lähin lentokenttä on Hohenems noin 8 km etelään Dornbirn ja nimeä Hohenems-Dornbirn Airport.