Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Linz

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Linz sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Linz miniopas

Linz

Autonvuokraus Linz

Linz on Itävallan kolmanneksi suurin kaupunki ja sen väestö-kaupungin raja mitattiin vuonna 2009 lähes 190 000Sisältää ympäröivät alueet ovat väestön yli 270   000 (2009).Kaupunki sijaitsee lähellä Tsekin rajaa pohjoisessa ja pääoman Itävallan valtion Ylä-Itävallassa. Euroopan toiseksi pisin joki Tonava virtaa Linz.

Linz on yhdistelmä modernia ja vanhaa, mikä tarkoittaa, että kaupunki on hyvin monipuolinen ja mielenkiintoinen. Ars Electronica Center on usein käynyt, koska toiminnan ja näyttelyitä, jotka käsittelevät kaikkea maailman väestöstä ”RoboLab”. Yksi festivaalien Linz, Linzin Brass festivaaliin, joka järjestetään kahden vuoden välein ja festivaali soittokunnissa ja. Historiallinen paikka on aina näkyvissä, koska vanhoja rakennuksia, kuten Martin peräisin 700-luvulta kaupungintalo 1600-luvulta.

Virallinen nimi lentoaseman Linz Blue Danube Airport, ja on mahdollista lentää sekä kotimaassa että ulkomailla. Lentokenttä sijaitsee noin 13 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi