Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Salzburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Salzburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Salzburg miniopas

Salzburg
Autonvuokraus Salzburg

Salzburg on neljänneksi suurin kaupunki Itävallassa ja sijaitsee rajalla Saksan länteen.Kaupunki on pääkaupunki Salzburgin osavaltioon, ja väkiluku vuonna 2007 oli arvoltaan hieman yli 150   000.Salzburg on vanha kaupunki, jossa kirkkojen ja nähtävyyksille barokin ajan, ja vuonna 1996 historiallisen kaupungin asetettu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon.

Monet matkustavat Salzburg talvella, koska Alppien rinteillä, mutta myös kesä tulee käydä monissa viehättävään vanhaankaupunkiin. WA Mozart syntyi Salzburgissa vuonna 1756, ja tänään on talossa, jossa hän varttui museo houkuttelee paljon kävijöitä. Salzburg pidetään keskelle kulttuuria, musiikkia ja teatteria, ja se on keskiajalta lähtien pidettiin festivaalien ja festivaaleilla. Salzburgin musiikkijuhlilla on maailmankuulu festivaali oopperan ja näytelmiä.

Lentokentällä Salzburg, WA Mozart Airport on toiseksi suurin lentokenttä Itävalta.Sijainti on noin 3 km kaupungin ulkopuolella.