Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Wien Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Wien Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Wien Lentokenttä miniopas

Wien Lentokenttä

Autonvuokraus Wien Lentokenttä

Vienna International Airport (VIE) sijaitsee Scwechater 18 km kaakkoon, Wien , on Itävallan suurin lentokenttä.Se menee niin juna-ja linja Wienin lentokentältä. Myös suora bussiyhteys muissa Euroopan maissa. Useat autovuokraamot, myös unionin, Hertz, Avis, Budget, Mega Drive ja Sixt tarjoaa autonvuokrausta.

Vuonna 2009 18.114.103 matkustajia vieraili Wienin lentokentälle. Se on kaksi terminaalia, jotka ovat yhteydessä toisiinsa, ja vuoteen 2015 asti useita kehittämishankkeita ajoissa. Se rakennettiin alun perin sotilaallinen lentokenttä 1938. Lentokenttä päämaja kansallinen yhtiö Austrian Airlines ja Niki.

Wienin lentokenttä on paljon tarjottavaa sen 70 kauppoja ja 20 eri ravintoloita, baareja ja kahviloita. Se on VIP ja yrityskeskus, pankki, apteekki ja terveyskeskus.
Astron Hotel & Convention Center Vienna Airport sijaitsee lähellä terminaaliin.

Suomi