Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Weiz

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Weiz sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Weiz miniopas

Weiz
Autonvuokraus Weiz

Weiz sijaitsee maakunnassa Steiermarkin alueella Itävallassa, ja vuonna 2006 asukasluku oli mitattu hieman yli 9000Kaupunki sijaitsee Kaukoidässä lyhyen matkan sisämaahan, länteen rajan Unkarin. Kokonsa, se voi olla vaikea nähdä kartalla, mutta se on löytää keskellä muodostaman kolmion välillä Kapfenbergissa Hartberg ja Itävallan toiseksi suurin kaupunki Graz.

Tunnetuin nähtävyys Weiz on Weizbergkirche. Tämä on kaunis kirkko, joka on usein kuvattu postikortteja kaupunki. Nykyinen kirkko korvattiin vanha kirkko 1700, muka sillä liian vähän valoa. Vanha kirkko on jo esitetty ennen vuotta 1100 ja on uusittu ja rakennettu uudelleen useita kertoja. Muut kaunis näky on kirkon Taborkirche ja eri luolissa.

Helpoin tapa saada kone Weiz on maa Grazissa. Lentoaseman virallinen nimi on Graz-Flughafen Thalerhof ja sijaitsee noin 30 km lounaaseen Weiz.