Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Wels

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Wels sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Wels miniopas

Wels
Autonvuokraus Wels

Wels on kaunis kaupunki, joka sijaitsee Luoteis- Itävallassa. Wels kuuluu valtiolle Ylä-Itävallassa ja 2008 väkiluku oli mittausten mukaan noin 58   000.Kaupunki on 25 km lounaaseen Itävallan kolmanneksi suurin kaupunki Linz. Wels sijaitsee jonkin matkan päässä Saksan rajalta länteen ja luoteeseen, ja se on suunnilleen sama etäisyys Wels ja Tšekki, joka rajoittuu Itävallan pohjoiseen.

Wels on loistava kaupunki vierailla, sillä kyseessä on Euroopan museoiden ja eläintarha, vaan myös siksi, että alue oli kaupungin jo Rooman ajoista. Wels sai Rooman kaupunki oikeuksia ympäri vuoden 120 nimellä Ovilava, ja tuolloin väestön 18   000.Kaupungin menettänyt merkitystään, kun Rooman syksyllä, mutta tuli tarinan uudelleen keskiajalla. Tällä kertaa kaupunki oli kauppakeskus ja tuli kaupunki Wels vuonna 1222

On pieni lentokenttä Wels, mutta se on vain siviililentokoneiden. Jotta matkustaja voi matkustaa Linz.