Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Innsbruck

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Innsbruck sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Innsbruck miniopas

Innsbruck

Autonvuokraus Innsbruck

Innsbruck on suurin kaupunki ja pääkaupunki valtion Tirol. Väestön mitattiin 118   000 vuonna 2007 ja Innsbruckissa sijaitsee 575 metriä merenpinnan yläpuolella.Kaupunki sijaitsee Länsi- Itävallassa , aivan ulkonevat vyö että rajat Saksan pohjois-ja Italiassa etelässä.Nimi tulee kaupungin lähellä River Inn.

Turistit parveilevat Innsbruck sekä kesällä että talvella, vaikka kaupunki tunnetaan parhaiten siitä, että talviurheilukeskus. Talviolympialaiset pidettiin täällä 1964 ja 1976, ja on olemassa mahdollisuuksia erilaisiin talvisiin aktiviteetteihin. Kaupunki tarjoaa historiallisen ja vanhoja rakennuksia, mukaan lukien Fürstenburg 1400-luvulta peräisin. Rakennus on yleisesti tunnettu Dachl koska kuuluisa parveke kultainen katto.

Lentokenttä Innsbruck Lentokenttä sijaitsee 5 km länteen kaupungin ja on suurin lentokenttä Tirolissa. Talvella lentoliikenteen ja vuonna 2008 rekisteröity 969 474Innsbruckin lentoasema matkailijoille.

Suomi