Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Amstetten

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Amstetten sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Amstetten miniopas

Amstetten
Autonvuokraus Amstetten

Amstetten sijaitsee pohjoiseen Itävallan, lähellä jokea Ybbs tulevat vastaamaan Euroopan toiseksi suurin joki Tonava.Kaupunki sijaitsee 50 km kaakkoon Linz ja noin 130 km lounaaseen Wienissä. Amstetten on perustettu vuonna 996 ja vuonna 2006 kaupungin väestöstä mitattuna 25 000

Amstetten on yksi Itävallan alueille, joka tuottaa paljon siideriä. Suurin yksityisomisteinen kotiseutumuseo, joka keskittyy Siiderin, sijaitsee Amstetten. Mostviertler Bauer museo aloitti Anton Distelberger säilyttää historiaa siideriä. Yli 17   000 esinettä ovat esillä, jolloin kävijöitä tietoa siitä, miten työntekijät saadaan siideriä.Lokalbahn on myös jotain, joka olisi kokenut, ja joka sunnuntai on kierroksia historiallisen vetureiden välillä Amstetten ja Gerstetten.

Amstetten ole oma lentokenttä, mutta lennot lähikaupunkeihin. Lentokenttä Linz on lähimpänä.