Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mississauga

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mississauga sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mississauga miniopas

Autovuokraamo Mississauga
Autonvuokraus Mississauga

Mississauga on Kanadan kuudenneksi suurin kaupunki, jossa asuu lähes 670000 (2006).Mississauga sijaitsee 20 km lounaaseen maan suurin kaupunki Toronto ja lähellä rannalla Ontario.Kaupunki kuuluu eteläosaan Ontarion provinssin, joka sijaitsee maan eteläosassa. Se kestää vain 4 tunnin ajomatka Mississauga kaupunkiin, Detroit, joka sijaitsee pohjoiseen Yhdysvallat.

Mississauga on portti nimeltä Port Credit. Tämä on historiallinen kaupunki, jossa miellyttävä katuja ja rakennuksia, ja viihtyisiä ravintoloita, baareja ja kahviloita. Toinen historiallinen nähtävyys on Benares Historic House peräisin 1800-luvun alussa, ja sen historia on kertoi Bradley museon. Lisäksi juhlat järjestetään koko perheelle, kuten Waterfront Festival, leipä ja Hunaja festivaali ja paraati Santa Claus Parade joulun aikaan. Square One Ostoskeskus on yksi Kanadan suurimmista kauppakeskuksista, Playdium on peli-ja toimintakeskuksessa.

Toronto Pearson International Airport on suurin lentokenttä maan ja sijaitsee noin. 15 minuuttia ulkopuolella Mississauga.