Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Montreal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Montreal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Montreal miniopas

Autovuokraamo Montreal
Autonvuokraus Montreal

Montreal on Kanadan toiseksi suurin kaupunki, ja vuonna 2006 asukasluku oli mitattu yli 1,6 miljoonaan kaupungin rajoja, kun vastaava luku vuonna Suur Montrealissa oli yli 3 600 000Montreal sijaitsee Montrealissa saarella maakunnassa Quebec, kaikki maan eteläosassa. Lähialueen jokien virtaavan St. Lawrence-joen ja Rivière des niittyjä. Montreal on toiseksi suurin ranskankielinen kaupunki maailmassa jälkeen Pariisi.

Montreal on kulttuuri, joka tarjoaa monia erilaisia nähtävyyksiä ja juhlatilaisuudet. Maailmankuulu viihdealan yritys Cirque de Soleil sijaitsee täällä, ja kaupunki isännöi myös useita festivaaleja. Tässä on suurin komedia festivaali maailmassa pino vaati vain nauraa, tai ”huvin vuoksi” ja Norja. Kaupunki on myös runsaasti museoita ja luonnontieteellinen puutarha, ja neljä Roman basilikaa.

Montréal-Pierre Elliott Trudeaun kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös nimellä Dorval Airport sijaitsee noin 15 km kaupungin ulkopuolella.Vuonna 2008 lentoasema oli kolmanneksi suurin Kanadassa oli 12,8 miljoonaa matkustajaa.