Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kamloops

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kamloops sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kamloops miniopas

Autovuokraamo Kamloops
Autonvuokraus Kamloops

Kamloops on kanadalainen kaupunki sijaitsee kaakkoon maakunnassa British Columbia. Provinssi sijaitsee maan kaakkoisosassa ja rajojen Yhdysvaltainetelässä.Kaupunki sijaitsee samalla alueella kuin jokien Pohjois Thompson ja Etelä Thompson täyttää ja tulee Thompson River. Se on noin 250 km Vancouverlounaisen ja se kestää melkein 3 tuntia ajaa rajalle.Kamloops perustettiin vuonna 1813 ja sen väkiluku on tällä hetkellä lähes 70 000 (2008).

Kamloops tarjoaa sekä nähtävyyksiä ja aktiviteetteja ympäri vuoden. Talvella Kamloops himoitun sen talvisista aktiviteeteista kuten moottorikelkkailua ja rekiajelut, ja Sun Peaks Resort on kolmanneksi suurin hiihtokeskus. Suosittuja kesän toimintaan kuuluu ratsastusta, melontaa ja melonta ja kalastus. Ympäri vuoden voit käydä BC Wildlife Park, joka on sekoitus eläintarha ja toimintakeskus. Kamloops määräajat koskevat myös vanha höyryveturi kulkee aavemainen haamu kierroksia Halloween, kodikas talvi matkoja jouluna.

Lähin lentokenttä on nimeltään Kamloops lentokentältä ja sijaitsee noin. 10 km kaupungin ulkopuolella.