Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Vancouver

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Vancouver sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Vancouver miniopas

Autovuokraamo Vancouver
Autonvuokraus Vancouver

Vancouver on Kanadan kahdeksanneksi suurin kaupunki ja suurin maan länsirannikolla, jossa asuu yli 570 000 (2006).Koko alueella asuu noin kaksi miljoonaaasukasta, joten alueen kolmanneksi suurin maa.Vancouver on eniten etelässä maakunnassa British Columbia. Kaupunki on lähellä rajaa Yhdysvaltoihin ja Vancouver Islanti.

Vancouver on paljon tarjottavaa sekä sisä toimintaa. Sateisina päivinä voi olla mukavaa vierailla kaupungin lukuisissa museoissa museo Vancouver. Täällä vierailijat voivat nähdä esineitä ympäri maailmaa, mukaan lukien muumio alkaen Egyptistä. Vancouver on tunnettu paljon puistoja ja kaupunki laittaa jopa yli 200 Stanley Park on yksi maailman suurimmista ja sietää eläintarhassa, ravintoloita, kaunis levähdyspaikka, akvaario ja paljon muuta.

Vancouver International Airport on lentoja Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa sekä kotimaan lentoja.Lentokenttä on toiseksi suurin Kanadan ja sijaitsee 12 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.