Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Vancouver

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Vancouver sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Vancouver miniopas

Autovuokraamo Vancouver

Autonvuokraus Vancouver

Vancouver on Kanadan kahdeksanneksi suurin kaupunki ja suurin maan länsirannikolla, jossa asuu yli 570 000 (2006).Koko alueella asuu noin kaksi miljoonaaasukasta, joten alueen kolmanneksi suurin maa.Vancouver on eniten etelässä maakunnassa British Columbia. Kaupunki on lähellä rajaa Yhdysvaltoihin ja Vancouver Islanti.

Vancouver on paljon tarjottavaa sekä sisä toimintaa. Sateisina päivinä voi olla mukavaa vierailla kaupungin lukuisissa museoissa museo Vancouver. Täällä vierailijat voivat nähdä esineitä ympäri maailmaa, mukaan lukien muumio alkaen Egyptistä .Vancouver on tunnettu paljon puistoja ja kaupunki laittaa jopa yli 200 Stanley Park on yksi maailman suurimmista ja sietää eläintarhassa, ravintoloita, kaunis levähdyspaikka, akvaario ja paljon muuta.

Vancouver International Airport on lentoja Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa sekä kotimaan lentoja.Lentokenttä on toiseksi suurin Kanadan ja sijaitsee 12 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.

Suomi