Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Toronto Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Toronto Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Toronto Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Toronto Lentokenttä
Autonvuokraus Toronto Lentokenttä

Toronto Pearson International Airport (YYZ), joka tunnetaan myös nimellä Lester B. Pearson International Airport tai Toronto Pearson, joka sijaitsee 27 km luoteeseenToronto on Kanadan. On säännöllisesti busseja välillä Downtown Toronto ja lentokentän. Autovuokraamot edustettuina lentokentällä pysäköinti aikavälillä kyynärää, ja budjetti, Hertz, Avis, National / Alamo ja Dollar / Thrifty.

30,4 miljoonaa matkustajaa vieraili Toronto Airport vuonna 2009, joka on suurin lentoasemalla Kanadassa. Lentokentällä on hyvä verkkoon, kun se tulee kansainvälisiin kohteisiin, 74 eri lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja noin 100 kohdetta ympäri maailmaa.

Lentokentällä on kaksi terminaalia, jotka ovat yhteydessä junalla, ja on äskettäin käynyt läpi suuren laajennettavissa havaitseminen ja kunnostushanke. Toronto on päätukikohta 8 eri lentoyhtiöiden, kuten Air Kanada ja Air Georgian.

Valikoima sekalaisia syöminen ja juominen paikoissa on erittäin hyvä, on myös ostosmahdollisuuksia. Muita palveluja ovat manikyyriin, langaton internetyhteys, ATM, baby / perhehuone, kappeli, kengänkiillotus ja terveydenhuollon. Sheraton Gateway Hotel sijaitsee lentokentän ja on suuri bisneskeskus.