Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Edmonton

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Edmonton sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Edmonton miniopas

Autovuokraamo Edmonton

Autonvuokraus Edmonton

Edmonton on maakunnan pääkaupunki, sijaitsee keskeisellä paikalla maakunnassa Alberta lounaisosassa Kanada .Kaupunki sijaitsee vieressä Pohjois Saskatchewan-joen ja lähes 300 km koilliseen kaupungin Calgary. Edmonton on toiseksi suurin kaupunki maakunnassa Calgary asukkaan yli 710000 kaupungin rajojen (2008). Jos yksi odottaa pääkaupunkiseudulla luku nousee yli 1 000 000 Kaupunki on perustettu vuonna 1794 ja siitä tuli kaupunki 1892.

Edmonton kutsutaan myös Kanadan festivaali koska monet juhlat järjestetään vuosittain. Asukkaat ja vierailijat voivat ilo itseään urheilutapahtumia, elokuvafestivaali, erilaisten elintarvikkeiden festivaaleja, katutaiteilijoiden Festival ja paljon muuta. Fort Edmonton Park on Kanadan suurin historiallinen ulkoilmamuseo ja Valley eläintarha on eläintarha, jossa on yli 350 eläintä. On olemassa hyviä ostosmahdollisuuksia Edmonton, kuten West Edmonton Mall, suurin ostoskeskus Pohjois-Amerikassa.

Edmonton International Airport on suurin lentokenttä kooltaan ja sijaitsee noin 25 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi