Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Vancouver Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Vancouver Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Vancouver Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Vancouver Lentokenttä

Autonvuokraus Vancouver Lentokenttä

Vancouver International Airport (YVR) sijaitsee noin 13 km etelään Vancouver .Vuonna 2009 avattiin uusi nopea juna, joka kulkee lentokentän ja Vancouverin lisäksi, että busseja muihin kohteisiin Kanadassa .Autovuokraamot sijaitsee lentoaseman Budget, Hertz, Avis, National / Alamo ja Dollar / Thrifty. Ne sijaitsevat alareunassa tasolla parkkipaikalla.

Vancouver Airport on toiseksi suurin lentokenttä Kanadassa vierailun 16.177.438 matkustajaa vuonna 2009. Vancouver voi lentää suoraan 19 eri kansainvälistä kohdetta Etelä-Amerikassa, Australiassa , Euroopassa ja Aasiassa.Lentokenttä päämaja Air Transat, Air Kanada ja Air Kanada Jazz.

Baareja, kahviloita, ravintoloita ja kauppoja on hyvä Vancouver Airport. Lentokenttä on myös langaton internetyhteys, ATM, posti, kappeli, kylpylä, lääketieteen ja hammaslääketieteen keskus, lasten leikkipaikka ja liikekeskus. Lentoasema on tunnettu hienosta designista ja taidenäyttelyitä.

Suomi