Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Regina

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Regina sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Regina miniopas

Autovuokraamo Regina
Autonvuokraus Regina

Regina kuuluu eteläisen maakunnan Saskatchewan, joka sijaitsee itään Kanadan länsiosassa.Kaupungin eteläpuolella sijaitsee maakunnassa, lähellä rajaaYhdysvaltoihin. Regina oli pääkaupunki Saskatchewan vuonna 1905, ja vuonna 2008 asukasluku oli mitattu lähes 180 000 sisällä kaupungin rajojen.Regina on perustettu vuonna 1882, kun transkanadiske rata on perustettu ja nimetty siihen asti Oscana.

Regina oli päämaja Luoteis Mounted Police vuoteen 1920 ja on tänään Länsi päämaja Royal Canadian Asennetaan Poliisi. Saat lisätietoja maan ratsupoliisit voi käydä RCMP Heritage Centre. Muut museot ovat omistettu alue ja sen historiasta, Royal Saskatchewan museo Regina Plains Museum. Kaupungissa on paljon puistoja ja toimintoja, kuten golf, tennis ja pyöräily lisäksi ja teatterit. Casino Regina määräajat eri pelipöytää ja viihde vaiheessa.

Regina International Airport sijaitsee noin 7 km päässä kaupungin keskustasta ja oli toiseksi vilkkain lentoasema Saskatchewanin vuonna 2008.