Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kelowna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kelowna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kelowna miniopas

Autovuokraamo Kelowna
Autonvuokraus Kelowna

Kelowna sijaitsee aivan etelään maakunnassa British Columbia, sijaitsee Länsi- Kanadassa ja raja Tyynellämerellä.On noin 270 km kaupunkiin, Vancouver, ja se kestää noin tunnin. 1,5 tunnin ajomatka rajan. Kelowna on houkutteleva ilmapiiri paljon aurinkoa, ja se sijaitsee Okanagan Valleyn, aivan järven Okanaganjärvi.Asukasmäärän arvioitiin olevan yli 125 000 vuonna 2008.

Kelowna on ominaista kauniit puistot ja rannat, ja alue on tunnettu hedelmien ja viinin. Kesällä voit nauttia uintia, kalastusta ja juokseva vesi hiihto järven ja talvella on yleistä tehdä ympäröivillä vuorilla ja nauttia talvisista aktiviteeteista kuten moottorikelkkailu ja hiihto. Kaupungissa on monia gallerioita ja museoita, mukaan lukien historiallinen museo ja Wine Museum. Illallisia ja viininmaistajaisia ja festivaaleilla kuten Fat Cat Lasten juhlaviikot ja Okanagan Viini Festivals.

Kelowna International Airport sijaitsee ca.12 km kaupungin ulkopuolella ja on kymmenes vilkkain lentoasema.

Mississauga on Kanadan kuudenneksi suurin kaupunki, jossa asuu lähes 670000 (2006).Mississauga sijaitsee 20 km lounaaseen maan suurin kaupunki Toronto ja lähellä rannalla Ontario.Kaupunki kuuluu eteläosaan Ontarion provinssin, joka sijaitsee maan eteläosassa. Se kestää vain 4 tunnin ajomatka Mississauga kaupunkiin, Detroit, joka sijaitsee pohjoiseen Yhdysvallat.

Mississauga on portti nimeltä Port Credit. Tämä on historiallinen kaupunki, jossa miellyttävä katuja ja rakennuksia, ja viihtyisiä ravintoloita, baareja ja kahviloita. Toinen historiallinen nähtävyys on Benares Historic House peräisin 1800-luvun alussa, ja sen historia on kertoi Bradley museon. Lisäksi juhlat järjestetään koko perheelle, kuten Waterfront Festival, leipä ja Hunaja festivaali ja paraati Santa Claus Parade joulun aikaan. Square One Ostoskeskus on yksi Kanadan suurimmista kauppakeskuksista, Playdium on peli-ja toimintakeskuksessa.

Toronto Pearson International Airport on suurin lentokenttä maan ja sijaitsee noin. 15 minuuttia ulkopuolella Mississauga.