Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Montreal Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Montreal Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Montreal Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Montreal Lentokenttä

Autonvuokraus Montreal Lentokenttä

Montréal-Pierre Elliott Trudeaun kansainvälinen lentokenttä (YUL) sijaitsee 25 km länteen Montreal .On shuttle välillä Montrealin keskustassa ja lentokentälle.Autovuokraamot, jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla ovat Alamo, Budget, Hertz, Avis, National Enterprise, Dollar ja Thrifty.

12.207.309 matkustajia kävi Montreal Airport vuonna 2009, joten se kolmas suurin lentokenttä Kanadassa matkustajamäärän. Lentokenttä päämaja neljä lentoyhtiötä, se Sunwing Airlines, Air Kanada, Air Transat ja CanJet. Montreal voi lentää suoraan 130 kohdetta ympäri maailmaa, yli 50 näistä ovat kansainvälisiä. Se on ainoa lentokenttä Kanada suorat lennot Afrikkaan.

Montreal Airport on suuri tax-free, ja hyvä valikoima baareja, kahviloita ja ravintoloita. Muita palveluja ovat langattomat Internet-pankki, posti, kappeli, baby / perhehuone, lasten leikkihuone ja VIP-tila. On olemassa useita hotelleja lähellä, yksi niistä on Auberge de l’Aéroport että pääsee bussilla.

Suomi