Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Toronto

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Toronto sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Toronto miniopas

Autovuokraamo Toronto
Autonvuokraus Toronto

Toronto on suurin kaupunki Kanadassa on asukkaita yli 2,5 miljoonaa vuonna 2006.On arvioitu väkiluku esikaupunkien myös määrä nousee vielä 2 500 000Toronto on pääkaupunki Ontarion provinssin, lähellä rajaa Yhdysvaltoihin. Kaupunki sijaitsee länteen rannalla Ontario.

Toronto kasvoi kaupunki noin ranskalainen linnoitus, joka rakennettiin vuonna 1749, ja tänään kaupunki on moderni taloudellinen ja kulttuurinen keskus. Kaupunkikuva on ominaista historiallisten rakennusten ja pilvenpiirtäjiä sekä useita puistoja. Monet matkustaa Torontoon, koska talviurheiluun ja monet ruokapaikkoja, joka on erikoistunut kuumaa kaakaota. Bowmanville eläintieteellisen Parc on Kanadan vanhin eläintarha ja se on perustettu vuonna 1919. Tänään, kävijät voivat kokea, kuten elefantti ratsastus, ruokinta leijonat ja viihdetilaisuuksien.

Toronto Pearson International Airport ja s on suurin ja vilkkain lentoasema Kanadassa yli 30 miljoonaa matkustajaa vuonna 2008.Lentokenttä sijaitsee noin. 30 km kaupungin ulkopuolella.