Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Charlottetown

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Charlottetown sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Charlottetown miniopas

Autovuokraamo Charlottetown
Autonvuokraus Charlottetown

Charlottetown on kaupunki sijaitsee Kanadan provinssi Prince Edward Islanti. Saari sijaitsee maan kaakkoisosassa, aivan Manner maan rajojen koillisosassaYhdysvalloissa. Charlottetown sijaitsee keskeisellä paikalla Prince Edward Islanti ja on sivuston tärkein satama.Kaupunki on myös saaren pääkaupungissa, ja vuonna 2008 väestön arvioitiin olevan noin 40 000

Charlottetown on hurmaava paikka, joka lähinnä syö kalaa, ruoka, maatalous ja matkailu. Se oli täällä, että Kanadan Genesis esiintyi vuonna 1800 ja vierailijat voivat oppia lisää kaupungin ja sen historiaan vierailemalla perustaja sali ja Historic Great George Street. Moderni Charlottetown on paljon muuta tarjottavaa, sekä rannat, golf, teatterit ja vilkasta yöelämää. Joka kesä Charlottetown Festival ja suosittu musiikin runotyttö, joka perustuu kirjoihin LM Montgomery.

Charlottetown lentokenttä sijaitsee noin. 6 km kaupungista pohjoiseen ja sietää tarkoitettu maan sisäisille lennoille.