Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Halifax

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Halifax sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Halifax miniopas

Autovuokraamo Halifax
Autonvuokraus Halifax

Halifax sijaitsee maakunnassa Nova Scotia, Kanada. Provinssi sijaitsee maan kaakkoisosassa niemimaalla aivan rajan Koillis Yhdysvallat, ja Halifax on pääoman Nova Scotian tarkoittaa New Scotland.Halifax sijaitsee itäpuolella niemimaan ja rajojen Atlantin valtamerellä. Kaupunki on yksi tärkeimmistä jäät satamiin Kanadassaja kaupan maakunnassa.Väestö Halifax on mitattu lähes 360 000 (2008).

Halifax perustettiin brittien 1749, ja tänään on monia nähtävyyksiä, että kunnia kaupungin historiasta. Historiallinen Halifax valtio on ulkoilmamuseo, joka osoittaa, miten asukkaat elivät noin. 200 vuotta sitten. Vuodesta 1976, ulkoilmateatteri viihdyttivät asukkaiden ja vierailijoiden kanssa pala ensimmäisen Freedom. Halifax jopa väittävät, että Roanoke kanavamuseo ja reitti, joka seuraa Roanoke River, on maailman pisin museo. Halifax tarjoaa runsaasti kauniita puistoja Medoc Mountain State Park ja vesilintujen Sylvian Heights Park.

Halifax Stanfield International Airport sijaitsee noin 35 km kaupungin ulkopuolella.