Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Quebec

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Quebec sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Quebec miniopas

Autovuokraamo Quebec

Autonvuokraus Quebec

Quebec on pääoman maakunnassa Quebec, ja vuonna 2008 väestön keskustasta mitattuna lähes 530 000Quebec sijaitsee Kaakkois- Kanadassa , lähellä joen suulle St. Lawrence.Suurin osa asukkaista puhuu ranskaa ja kaupunki on tärkeä satamakaupunki. Quebec on perustettu vuonna 1608 ja on yksi Pohjois-Amerikan vanhimmista kaupungeista. Kanada on nimetty asutus oli kun Quebecin perustettiin.

Monet matkailijat vierailevat Quebecin vuosittain. Kaupungissa on paljon tarjottavaa ja luultavasti Kanadan suurin historiallinen kaupunki, se on paljon antiikin kulttuurin kokemus. Vanhassa kaupungissa Vieux Quebec, joka sijaitsee lähimpänä jokea, on edelleen kaupungin muurien ja vallihaudat ennallaan. On myös monia historiallisia rakennuksia, joista osa lähtöisin 1600 – ja 1700-luvulla. Kunnan rajat museoiden, Latin Quarter, akvaario ja teatteri. Vanha kaupunki on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon.

Québec City Jean Lesage International Airport tunnetaan myös nimellä Jean Lesage International Airport tarjoaa lennot sekä kotimaassa ja ulkomailla. Lentokenttä sijaitsee 11 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi