Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Winnipeg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Winnipeg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Winnipeg miniopas

Autovuokraamo Winnipeg
Autonvuokraus Winnipeg

Winnipeg sijaitsee eteläisessä maakunnassa Manitoba vuonna Kanadassa. Maakunnan rajojen Yhdysvallat etelässä, ja se on hieman yli 100 km päässä Winnipeg rajalle.Kaupunki sijaitsee yhtymäkohdassa jokien Punainen ja Assiniboine, ja tämä kohta on myös kutsuttu Forks. Winnipeg on suurin kaupunki ja pääkaupunki maakunnassa, ja vuonna 2008 asukasluku oli mitattu yli 630 000

Ranskan olivat ensimmäisiä eurooppalaisia, jotka tulivat alueelle 1738. Vierailijat voivat oppia paljon kaupungin historiaa käymällä useita historiallisia nähtävyyksiä.Fort Gibraltar ja Maison du Bourgeois on historiallinen museo, avoinna toukokuu-elokuu, mutta Ala Fort Garry National Historic Site of Kanada on historiallinen paikka turkiskauppaa. Kaupunki on tunnettu useilla festivaaleilla, kuten Kanadassa Inns Winter Wonderland, Folklorama, Jazz Winnipeg Festival ja Manito Ahbee Festival.

Virallinen nimi lentoaseman Winnipeg James Armstrong Richardson International Airport sijaitsee noin. 8 km kaupungin keskustan ulkopuolella.