Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Calgary

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Calgary sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Calgary miniopas

Autovuokraamo Calgary
Autonvuokraus Calgary

Calgary on kaupunki maassa Kanada on löytää kaukana pohjoisessa Pohjois-Amerikassa.Calgary Alberta kuuluvat maakunnan, joka sijaitsee Lounais osa Kanadassa. Kaupunki on suurin maakunnassa asuu noin 1,1 miljoonaa, ja mukana lähiöiden luvulla nousi lähes 1 200 000 (2009).Calgary on lähellä suuren vuorijonon, Rocky Mountains ja lähellä paikkaa, jossa joet Bow ja Elbow tavata.

Calgary on tunnetusti erinomainen Talven kannalta sen sijainti lähellä Rocky Mountains ja oli myös ensimmäinen kanadalainen kaupunki isännöi talviolympialaisia 1988. Lisäksi Calgary moderni metropoli, joka tarjoaa museoita, ostosalueet ja Kanadan toiseksi suurin eläintarha. Useita festivaaleja järjestetään täällä vuosittain, mukaan lukien Ihmiset musiikkijuhlien ja High Performance Rodeo ja viihteen, kuten musiikin, teatterin, tanssin ja elokuvan.

17 km kaupungin ulkopuolella lentokentälle, Calgary International Airport lentojen kanssa sekä Yhdysvaltain ja Euroopan.